VERTELLENLEZING - PRESENTATIE

John verzorgt ook de lezing voor uw personeelsavond, voor uw stichting, vereniging of vriendenclub. Vertellingen over zijn boeken, over het wielrennen of over Personal Branding. Steeds weer belevingsvolle interactieve verhalen in combinatie met ondersteuning van illustraties en bewegende beelden. De vertellingen worden opgewaardeerd met een quiz, prijzen, aankleding van de ruimte, inzet van een ploegleiderswagen en eventuele samenwerking met celebrities gekoppeld aan de vertelling.
de volgende thema's deelt John graag met u:
• Wielerverhalen
• TI-Raleigh
• Kasseien
• Verhalende Tekeningen (met Sunny Jager)
• Ik zoek niet, ik vind
THEATER KASSEIEN

Maak het ook mee:
Een compleet nieuwe wielertheaterspecial vol extra beleving en grote namen. Door de inzet van acteurs, muzikanten en wielerprominenten die toneel, muziek, zang, vertellingen, bewegende- en stilstaande beelden gebruiken, komt de roman 'Kasseien' van John van Ierland geheel tot leven.
Als de Jordanese schelm Freek Mulder de diefstal tot meer drama ziet leiden wordt hij stratenmaker. De steen, de kassei, gaat hem echter tegenstaan en hij kiest voor de vrijheid van de fiets. Hij ontmoet zijn geheime liefde en alles lacht hem toe. Roem begint te gloren als Freek aan zijn race begint over de kasseien.
Kasseien met een apotheose op de bekende stenen van de grootse wedstrijd Parijs-Roubaix is een mix van vertellingen, livemuziek, zang, sport, toneel, fotografie, film en licht.
Het theater wordt opgedragen aan Gerrie Knetemann en Henny Marinus, grondleggers van het verhaal.
De trailer van Kasseien.
Verdere info op de 'op maat' pagina


TI-RALEIGH

Uw evenement opleuken met een Mercedes uit 1980 is altijd apart, een meerwaarde. Deze Mercedes is echter niet zomaar een Youngtimer, de wagen is een waar monument te noemen. Deze sedan is ingezet en gereden in 1981, 1982 en 1983 door niemand minder dan de grote Peter Post.
Ploegleider van de vermaarde wereldploeg TI-Raleigh.
Peter wilde alleen maar in een sedan rijden, een stationwagen was te min voor hem, het moest ook nog eens een benzine-uitvoering zijn en voorzien van stuurbekrachtiging en een katalysator.
Met dit soort wagens was de ploeg zijn tijd al ver vooruit.
Onder de motorkap de megafoon en de Tour de France hoorn. Op het dak vier Raleigh racefietsen en op de koffer vijf reservewielen. Een geweldige blikvanger voor uw evenement.
Verdere info op de 'op maat' pagina