VERTELLINGEN

LEZING - PRESENTATIE

John verzorgt ook de lezing voor uw personeelsavond, voor uw stichting, vereniging of vriendenclub. Vertellingen over zijn boeken, over het wielrennen of over Personal Branding. Steeds weer belevingsvolle interactieve verhalen in combinatie met ondersteuning van illustraties en bewegende beelden. De vertellingen worden opgewaardeerd met een quiz, prijzen, aankleding van de ruimte, inzet van een ploegleiderswagen en eventuele samenwerking met celebrities gekoppeld aan de vertelling.

De volgende thema's deelt John graag met u:
• Wielerverhalen
• Kasseien
• Verhalende Tekeningen (met live muziek)
• Geest van de Vloeiweide (met live muziek)
• Personal Branding
De Geest van de Vloeiweide

Ongewenst in het verzet

Theater - Een complete beleving door storytelling: livemuziek, drankjes en hapjes uit oorlogstijd; we nemen u twee uur lang mee terug in de tijd.

Vanaf het moment van de Vloeiweide kan Freek, na zestig jaar van verwerken, eindelijk zijn verhaal vertellen. De eerste oorlogsdagen, de Vlucht, de bezetting, kwajongensstreken, het Oranjehotel in Scheveningen, onderduiken, Dolle Dinsdag, het drama op de Vloeiweide, de bevrijding en een zeer verassende nasleep.

De basis is het gelijknamige boek ‘De Geest van de Vloeiweide’, het verhaal van Freek Cohen dat tot stand is gekomen d.m.v. interviews, onderzoek en historische naslagwerken. De hoofdpersoon Freek heeft als persoon niet bestaan, maar is door de schrijver geconstrueerd uit de belevenissen van meerdere personen die hun oorlogsverleden en hun aangrijpende ervaringen met hem wilden delen.

Verteller: John van Ierland
Zangeres: Rosanne de With

Data:
Donderdag 12 oktober 2023

Tijd: aanvang 19:30 – 22:00 (inclusief pauze), inloop 19:00u
Maczek Memorial, Ettensebaan 17a, 4812XA Breda
Entree: € 24,95 inclusief hapjes en twee consumpties

Tickets kunt u hier bestellen